dimarts, 20 d’octubre de 2009

Muela de San Juan. Sierra de Albarracín

Uns dies al poble, crec que és el segon més alt de la península que és habitat tot l'any. La primera vegada que vaig pujar, em va semblar tant diferent del nostre Pirineu! M'agrada, perquè pots anar per tot sense grans dificultats i el paisatge és variat. Vàrem tenir sort amb el temps, no feia fred, és habitual que a finals d'agost les tardes ja siguin fresques. A buscar bolets com excusa per passejar. Com aquest any no va ploure a l'agost, quasi no n'hi havien. Però aquest no el vàrem collir! En vàrem tenir prou per menjar cada dia uns quants rovellons i ceps o "porros" com diuen allà. Una tarda vàrem pujar fins El Mirador de 1830 mts, i axí començàvem a deixar el poble que és a 1691 mts, feu la resta i tindreu la caminada. Un dia vàrem anar al poble "del costat": Bronchales, que hi assequen pernils boníssims, i es clar en vàrem portar. Sols la cansalada és diferent, sembla pernil. També tenen altres productes de la contrada, molt ben elaborats, com el cérvol de Guadalaviar. Vàrem anar, per mi la primera vegada, a un poble arrambat a la muntanya que elaboren molt bé els farinacis. Total una carretada de bons productes per assaborir i una molt bona estança per agafar força per l'hivern. Els seus boscos de pi roig, són nets, hi ha bestiar i a vegades cap el tard o de matí pots veure els cérvols que passen. No es pot fer soroll, ni moures si vols que es quedin una estona.

dijous, 15 d’octubre de 2009

Descoberta a Barcelona

Ja tenim or a Barcelona per paliar la crisi! Us ho volia comunicar abans, però em va ser impossible. Podeu ara estar tranquils, ja som una mica més rics. La meva sorpresa va ser gran al veure la nova pintura de la font del parc de la Ciutadella. No ho havia vist mai. Ara ja ens podem codejar amb París,Rússia i tots els altres països que tenen or per les altures. Ho trobo de mal gust. No sé si algú podrà explicar-me el canvi realitzat amb els pobres cavalls (i genet), ja no ténen el mateix rang que els de sota. Pobrets!

dimarts, 13 d’octubre de 2009

Una amiga: HISAKO MIKI

Van enviar-me aquest video on una amiga va quedar finalista, com que sóc una fan vull que la conegueu. La seva veu i la interpretació, si la podeu veure en directe, és molt millor que en aquesta llauneta. Tornarà a cantar. Té, també, composicions seves i interpreta moltes més en japonès i anglès.

dilluns, 12 d’octubre de 2009

Grip A. Vacunar-se?

Encara que no és de viatges, crec que la salut és important. Per això, publico aquest enllaç, que considero científic i seriós, fins que algú demostri el contrari. Amb algunes persones properes ja els l'he enviat. Pot semblar llarg, però val la pena. Cap el minut 52 parla, de passada, dels trangènics. Espero que us serveixi per aclarir els vostres dubtes, si els teniu. http://www.vimeo.com/6790193
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...