Roques. Torredembarra

 Era estiu encara, a finals d'agost. El mar en calma. L'aire clar. Volia veure alguna de les plantes de ran mar.  Aquí, el fonoll marí estava en plena floració.
 Mirant a ponent a prop d'Altafulla, la costa de Tamarit. No s'acaba de veure la cala  del Canyadell.
Dos vaixells que no són els habituals. Més tard sabria que estaven buscant a dos joves que havien desaparegut navegant. Però va ser una falsa alarma, que va donar un altre navegant. Hi havia un vaixell més i un helicòpter.
 Vaig mirar enrrera, el far es veu petit. El sol baix, fa ressaltar més el color de les pedres. Sempre m'agrada contemplar aquests indrets. És una passejada molt relaxant.
 Els troncs retorçats dibuixen el rastre dels vents de mar, ones seques plenes de saba  envolten quasi tota la platja del Canyadell.
En el replà, la gent, que ve els diumenges, es posen per menjar amb taules i cadires. Un bon lloc per pintar. Sobre tot amb aquesta llum.

Comentaris

Carme Rosanas ha dit…
No acostumo a anar gaire per aquest bocí de costa... fa anys sí, però ara no... el dia que hi vagi miraré de fer aquests camins. I no sé si pintaré però al menys faré fotos per dibuixar o pintar després.
merike ha dit…
Bones fotos! M'encanta l'última imatge, amb arbres de pi. Salutacions!!
M. Antònia ha dit…
Carme gracies. És bonic passejar per allà. Faig molts esbossos.


Merike, aquí hi ha molts pins, sempre verds, no es nota la tardor ni cap altre estació, ells sempre iguals, una mica més verds clar al brotar.

Entrades populars