Les Corts. Can Déu




Trobareu el Centre Cívic Can Déu a la Plaça de la Concòrdia, de zona peatonal. Fa poc el vàren reformar.  És un espai tranquil, una illa entre la Diagonal i la Travessera de Les Corts. S'ha de visitar l'edifici, i si voleu, podeu asseure-us al seu bar, tant a dintre com a fora s'està molt bé. A mi m'agradava el jardí amb més vegetació, com abans estava. Ara està més enrajolat. Sigui dit que no tinc res a veure amb el bar, però ho deuen fer bé, perquè hi fan menjars i tot, i sempre veig gent.
Però el què volia dir era una altra cosa. Al segon pis hi ha un espai de pas on hi ha uns mobles de cartró, menys la taula. A les estanteries hi podeu deixar els llibres que ja heu llegit i no voleu, també en podreu agafar altres que us interessin. Avui hi havien alguns ben enquadernats i amb paper biblia sobre novel·la policíaca, la majoria són nets, quasi nous. Jo he agafat uns itineraris per Collserola que semblen interessants, volia agafar una col·lecció d'art d'una editorial que ho feia molt bé, però ja en tinc i no em fan falta. N'hi ha un munt.
 Mentrestant jo mirava, una senyora deixava uns videos perquè els seus pares es canviaven de pis i no els cabia tanta cosa en el nou.
Ah! He agafat uns discs de vinil grans de la Nuria Feliu i un altre d'en Campuzano. Acabaré de conectar el tocadiscos que la meva filla va deixar i els escoltaré, aquest mati no he pogut acabar de conectar els altaveus. Demà serà un altre dia.


Comentaris

Striper ha dit…
Aquestes iniciatives sempre son agradables i de vegades trobes petits tresors.
Quim ha dit…
Bona troballa! En pots trobar més a http://www.lescorts.cc

Entrades populars